Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Archívum

Tanévkezdés rendje

2020.08.24.
 
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Növendékek!
 
Szeretettel köszöntök minden művészet iránt érdeklődő Szülőt és Diákot az előttünk álló tanév küszöbén!
Külön köszöntöm művészetoktató Tanárainkat!
 
 
Bízom abban, hogy mindenkinek volt lehetősége feltöltődni a nyári szünetben; így egészségben, derűsen kezdhetjük az előttünk álló 2020/2021-es tanévet.
Hálás és büszke vagyok növendékeinkre a digitális tanrend ideje alatt végzett szorgalmas, kitartó, lelkiismeretes munkájukért. Külön köszönöm a Szülői háznak mindennemű támogatásukat ebben a rendkívüli helyzetben. A segítő hozzáállásukkal nemcsak gyermekeik eredményes művészeti neveléséhez járultak hozzá, hanem nekünk, művészeti oktatóknak is segítségünkre voltak. Örömteli újból és újból megtekinteni a digitális tanrend idején született tanulói munkákról készült fotókat a Művészeti Iskolánk honlapján és a Facebook oldalán.
A színvonalas alkotások az együttműködésünk eredményességéről tanúskodnak.
Köszönet érte!
 
A járvány okozta nehézségek ellenére szeptembertől is töretlenül, magas színvonalon kívánjuk folytatni a 2002-ben megkezdett alapfokú képző- és iparművészeti nevelő-oktató munkát a Jóisten áldásával az Apor Művészeti Iskolánk 19. tanévében.
 
Az alábbiakban tájékoztatom a tisztelt Szülőket és diákjainkat - az oktatásirányítás által közzétett információk alapján- a tanévkezdéssel kapcsolatos tudnivalókról.
 
A tanévkezdés rendje:
Tanévnyitót az Apor Alapfokú Művészeti Iskolánkban 2020. szeptember 3-án (csütörtökön) 17.00 órakor az iskolaközpont aulájában tartjuk.
Kérjük, hogy a gyermekek egyenruhában 16.45 órától gyülekezzenek az aulában, és a részükre kijelölt széken foglaljanak helyet. A gyermekek számára a maszk használata nem kötelező. A tanévnyitón csak az előképző és az alapfok első évfolyamos növendékek szülei (családonként egy szülő) vehetnek részt. Kérjük, hogy a felnőttek az aulában viseljenek maszkot. Megértésüket köszönjük!
 
 
 
Első tanítási nap
A művészeti órák 2020. szeptember 4-én (péntek) kezdődnek az órarendi beosztás alapján.
A csoportok órarendjei a Művészeti Iskola honlapjáról tölthetők le. Órarend
 
Szülői nyilatkozat
Kérjük a Szülőket, hogy amennyiben a júniusban leadott dokumentumban,a „Szülői nyilatkozatban” időközben változás történt, azt 2020. szeptember 3-ig az igazgatáson feltétlenül jelezni szíveskedjenek!
 
Személyi lap
Kérjük, hogy a növendékek a tanévnyitóra a kitöltött „Személyi lapot” hozzák magukkal.
A „Személyi lap”a Művészeti Iskola honlapjáról letölthető.
 
 
Kívánok mindnyájuknak a 2020-2021-es tanévre jó egészséget, rendíthetetlen szorgalmat, vidám, eredményes alkotómunkát és Isten áldását!
 
„Kérünk, Istenünk, cselekedeteinket előzd meg sugallatoddal, és kísérd segítségeddel, hogy minden munkánkat mindig veled kezdjük, és amit elkezdtünk, segítségeddel be is fejezzük.”
(Egyetemes könyörgés)
 
 
Győr, 2020. augusztus 24.                             Kissné Kostelec Éva
                                                                intézményegység-vezető
 
 
 
 
 


Letölthető dokumentumok: