Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 Archívum

Karácsonyi jótékonysági hangverseny és kézműves vásár

2008.12.11.

Több éves hagyomány, hogy az Apor Művészeti Iskola szervezésében karácsonyi jótékonysági hangversenyt és kézműves vásárt szervezünk.

 

Képek>>

Kedves Vendégeink!
Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm az Apor Művészeti Iskola tanárai nevébe Az Apor Vilmos Iskolaközpont Énekkarát Iván Gabriella tanárnőt, Cziglényi László orgonaművészt, a hangszeres szólista diákokat, felkészítő tanárokat, növendékeiket
és a Karácsonyi jótékonysági hangversenyünkön megjelent
minden kedves Érdeklődőt!

Több éves hagyomány, hogy az Apor Művészeti Iskola szervezésében karácsonyi jótékonysági hangversenyt és kézműves vásárt szervezünk.
Az énekkarosok és a képző- és iparművészeti iskola növendékei hetek óta készültek tanáraikkal a mai napra. A tehetségüket, szorgalmukat adják a délután sikeréhez.
Számomra nagy öröm, hogy az idei hangversenyen olyan diákok is szerepelnek, akik 7 év óta párhuzamosan képző- és iparművészeti tanulmányaikkal zeneiskolában is komolyan, kitartóan képezték magukat. Köszönöm, a növendékeknek, hogy elfogadták a felkérésemet, és zongoradarabjukkal  szerepelnek a mai nap.
Szeretnénk, a mai hangversennyel a karácsonyi lelki felkészüléshez útravalót nyújtani a komolyzene lelket nemesbítő erejével.
Az elcsendesedéshez, a belső béke megtalálásához vezessen a gyermekek tiszta szívből jövő éneke.
A városi karácsonyi forgatagban sok csillogó, hivalkodó portéka kínálja magát.
Szeretnénk esztétikai értéket hordozó apró- apróbb és nagyobb kézműves és iparművészeti tárgyainkkal a karácsonyi ajándékozást segíteni.

Szeretnénk megláttatni, megcsodáltatni, megalkottatni a szépet.
Szeretnénk a hangversenyre felajánlott és a vásárra befolyt összegből a győri Anya és Csecsemőotthon kis lakóit megajándékozni, illetve a diákjaink tanulmányi kirándulását támogatni. Köszönettel fogadjuk a vásárlásukat és a felajánlásukat.
 

Engedjék meg, hogy mindenkinek, aki a karácsonyi jótékonysági hangverseny és kézműves vásár megszervezésében, lebonyolításában tevőlég részt vett köszönetemet fejezzem ki.

 

Kedves Szülők! Kedves Vendégek! Fogadják szeretettel, ajándékul a gyermekek zenei és manuális talentumát.

 

A Megváltó Krisztus születésére várva áldott, békés, kegyelemteljes ünnepeket kívánok!
Kissné Kostelec Éva
a művészetoktatás vezetője

 

Képek a Képgalériában tekinthetők meg.