Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Archívum

Karácsonyi jótékonysági hangverseny és kézműves vásár

2008.12.11.

Több éves hagyomány, hogy az Apor Művészeti Iskola szervezésében karácsonyi jótékonysági hangversenyt és kézműves vásárt szervezünk.

 

Képek>>

Kedves Vendégeink!
Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm az Apor Művészeti Iskola tanárai nevébe Az Apor Vilmos Iskolaközpont Énekkarát Iván Gabriella tanárnőt, Cziglényi László orgonaművészt, a hangszeres szólista diákokat, felkészítő tanárokat, növendékeiket
és a Karácsonyi jótékonysági hangversenyünkön megjelent
minden kedves Érdeklődőt!

Több éves hagyomány, hogy az Apor Művészeti Iskola szervezésében karácsonyi jótékonysági hangversenyt és kézműves vásárt szervezünk.
Az énekkarosok és a képző- és iparművészeti iskola növendékei hetek óta készültek tanáraikkal a mai napra. A tehetségüket, szorgalmukat adják a délután sikeréhez.
Számomra nagy öröm, hogy az idei hangversenyen olyan diákok is szerepelnek, akik 7 év óta párhuzamosan képző- és iparművészeti tanulmányaikkal zeneiskolában is komolyan, kitartóan képezték magukat. Köszönöm, a növendékeknek, hogy elfogadták a felkérésemet, és zongoradarabjukkal  szerepelnek a mai nap.
Szeretnénk, a mai hangversennyel a karácsonyi lelki felkészüléshez útravalót nyújtani a komolyzene lelket nemesbítő erejével.
Az elcsendesedéshez, a belső béke megtalálásához vezessen a gyermekek tiszta szívből jövő éneke.
A városi karácsonyi forgatagban sok csillogó, hivalkodó portéka kínálja magát.
Szeretnénk esztétikai értéket hordozó apró- apróbb és nagyobb kézműves és iparművészeti tárgyainkkal a karácsonyi ajándékozást segíteni.

Szeretnénk megláttatni, megcsodáltatni, megalkottatni a szépet.
Szeretnénk a hangversenyre felajánlott és a vásárra befolyt összegből a győri Anya és Csecsemőotthon kis lakóit megajándékozni, illetve a diákjaink tanulmányi kirándulását támogatni. Köszönettel fogadjuk a vásárlásukat és a felajánlásukat.
 

Engedjék meg, hogy mindenkinek, aki a karácsonyi jótékonysági hangverseny és kézműves vásár megszervezésében, lebonyolításában tevőlég részt vett köszönetemet fejezzem ki.

 

Kedves Szülők! Kedves Vendégek! Fogadják szeretettel, ajándékul a gyermekek zenei és manuális talentumát.

 

A Megváltó Krisztus születésére várva áldott, békés, kegyelemteljes ünnepeket kívánok!
Kissné Kostelec Éva
a művészetoktatás vezetője

 

Képek a Képgalériában tekinthetők meg.