Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 Aktualitások

Jótékonysági vásár és hangverseny

2017.12.03.
Az Apor Művészeti Iskola idén a korábbi években megszokottnál gazdagabb és meghittebb módon rendezte meg az Adventi jótékonysági vásárt.
 
 
A délutáni időpontra áthelyezett kézműves vásár igényes adventi programokkal bővült.
Több növendékünk a képzőművészeti ág mellett a zeneművészeti ágon is eredményesen tanul a Liszt Ferenc Zeneiskolában és részt vesz az iskolai alsó tagozatos énekkar zenei képzésében.
Így jött az ötlet, hogy az idei jótékonysági vásárunkat egy hangversennyel nyissuk meg, és esztétikai élményt zenei élménnyel tegyük gazdagabbá a tehetséges növendékek közreműködésével.
 
Több intézmény és intézményegység jó, hatékony együttműködésének eredménye volt a szerda délután programja az alsó tagozatos gyermekekből álló énekkar, a zeneiskolai növendékek hangszeres játéka, gimnazistáink szavalata és kézműves vásár. Köszönet érte a nyitott szívű, lelkes gyermekeknek, felkészítő tanároknak, segítő felnőtteknek és diákoknak!
 
Művészeti iskolás tanulóink hetek óta dolgoztak a vásárra szánt igényes karácsonyi kézműves tárgyakon. Szebbnél szebb kerámia angyalok, gyertyatartók, betlehemek, textil, fa és papír díszek, képeslapok készültek a művészeti órákon. A vásárban eladott alkotások ára, a műsor megtekintése után tett felajánlások egyaránt jótékony célra lesznek fordítva, nehéz sorsú családok, gyerekek kapnak belőle támogatást.
A délután minden közreműködőjének (szereplők, felkészítő tanárok, a kézműves tárgyakat készítő szülő, kis és nagy diákok ) köszönhetően nagyon szép összeg, 350.000 Ft gyűlt össze.
Az önzetlen segíteni akarás, a művészet szeretete aranyozta be az idei advent kezdetét ezzel a programmal, segített megteremteni az adventi várakozás szeretetteljes, örömteli légkörét.