Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 Archívum


« 1 | 2 »

Jótékonysági vásárt szervez az Apor Vilmos Iskolaközpont Alapfokú Művészeti Iskolája, 2010. november 26-án pénteken 8.00-16.00 óráig az iskola aulájában.

 

A vásárban a diákok által készített igényes kézműves tárgyakat lehet megvásárolni.

 

A rendezvény bevételét az Aporos diákoknak ajánljuk fel.

 

 

 

képek>>

 A Féja Géza Közösségi Ház az előző évekhez hasonlóan, immáron VII. alkalommal rendezi meg a nagy népszerűségnek örvendő Ister-Granum Eurorégiós Rajzversenyét általános iskolás gyermekek számára.

 

Tanulóink közül szépen szerepelt VARGA ESZTER, aki különdíjat kapott.
 

tovább>>Ludas Matyi

2010.11.20.

 „Köd szitál,
hull a dér,
lepörög a falevél.”
(Csanádi Imre: Levélsöprő)

 

 

A Múzeumok Őszi Éjszakája című rendezvényhez kapcsolódva a Városi Művészeti Múzeum pályázatot hirdetett az Ősz mint évszak és Ludas Matyi figurájának irodalmi és képzőművészeti bemutatására.

 A VILÁG ÉRDEKES!

2010.11.15.

A Csodák Palotája interaktív tudományos kiállítás, ahol látványos, szórakoztató, közérthető és átélhető módon ismerhetőek meg a természet törvényei, a fizika csodálatos és meghökkentő világa. Ez a kiállítás egy hétig Győrben vendégeskedett az Ugri Park meghívására. Ide látogattak el az Előképző 2/B csoportjába járó gyerekek október 22-én, pénteken.Szülőföldünk arca a mi arcunk.

A mi jellemvonásaink, a mi álmaink, a mi lehetőségeink tükröződnek benne. Általa vagyunk részei egy nagyobb egésznek. És általa vagyunk érdekesek mások számára.

Mindnyájunknak megvan a maga Magyarország képe. A magunk tája, a magunk története, ami ott él a szívünkben, ott munkál lelkünkben. Mégis nehezen beszélünk erről. Mégis nehezen nyílunk meg a világnak. Pályázatunk célja, hogy fordítsunk ezen a helyzeten! Mutassuk meg Magyarországot, s benne szűkebb pátriánkat olyannak, amilyennek szeretjük, és amit mások is méltán tarthatnak érdekesnek, vonzónak és szeretetre méltónak.

Magyarország 1000 esztendős, mégis fiatal, megannyi újjászületést megélt ország.

 

Pályázatunk, melyet „SZÜLÖFÖLDEM – szívvel, lélekkel” címmel hirdetünk meg ezért is szól a fiataloknak. Pályaművet az alábbi témákban várunk

 

 

 

 Berze Nagy János népmesekutató emlékére a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ második alkalommal szervezte meg: a ”Túl az Óperenciás-tengeren" című mese napot. Ebből az alkalomból meseillusztráció – készítő pályázatot hirdetett három korcsoportban.A NÉPMESE NAPJA

2010.10.14.

A Gyermekek Háza idén is meghirdette meseillusztráció pályázatát.
 

A Győr - Moson - Sopron megyei Vadászkamara által meghirdetett rajzpályázaton tanulóink szép sikerrel szerepeltek.

Déry Fanni, Horváth Ákos és Tompa Stella könyvjutalomban és dicséretben részesültek.
Apor Művészeti Iskola képzőművészeti pályázatot hirdet a szentendrei alkotónapon részt vett diákok számára,

„Tájegységek, tájházak, alkotónap, Szentendre” címmel.Szeptember 24-én, pénteken az AMO 10-18 éves tanulói számára alkotónapot szerveztünk a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

2010. szeptember 24-én, pénteken az AMO felső tagozatos és gimnazista tanulói számára alkotónapot szervezünk a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumba. A nap folyamán lehetőség nyílik alaposabban megismerni népművészeti emlékeinket, hagyományainkat, és mód lesz ház-makett, „saját porta” készítésére is.
 

A hagyományos nyári művészeti alkotótáborunkat immár hetedik alkalommal rendeztük meg.

 « 1 | 2 »